Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A kihalás szélén
  2016-04-18 18:49:48, hétfő
 
  Orbánék és többi zsidó kormány direkt nem tesz ellene semmit, tervezett lakosságcsere folyik,magyarok ki hozzád hasonló zsidók be.
A kerítés sem minket magyarokat véd, hanem most már nálunk él Európa második legnagyobb zsidó közössége!
Az tagadhatatlan, hogy még hozzájön a gengszterváltás összes elcseszett gazdasági intézkedése és a fiatalok kivándorlása. Úgy vélem, sajnos ugyanúgy elvesztünk, mint ahogy Európa őslakossága is elveszett. Sajnos ezért folyik napjainkban az invazív fajok betelepítése.

********


A kihalás szélén


Posted on 2016-04-18 by Admin

Demográfiai katasztrófa felé robogunk


Évről évre egyre közelebb kerül Magyarország a demográfiai katasztrófához, és egyelőre úgy tűnik, hogy nincs, ami megfordítsa a folyamatot.
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss adatai alapján a fiatalok és az idősek együttes aránya már megközelíti az aktívakét. A gyermekkorú népesség (14 év alattiak) eltartottsági rátájának csökkenése ugyan az utóbbi években megállt, az időseké (65 év felettiek) azonban egyre növekszik.
A népességen belül mindössze 14,5 százalék 14 év alatti, miközben tíz évvel ezelőtt még 15,2 százalékos aránnyal szerepeltek, a rendszerváltáskor pedig még tízből ketten gyermekkorúak voltak. Ez meglátszik az eltartottsági rátán is: a 15-65 év közötti aktívakhoz viszonyítva 21,6 százalék a gyermekkorúak aránya, ami a rendszerváltáskor mért csaknem egyharmados szinthez képest óriási csökkenés. (Ha növekedne a gyermekek aránya és eltartottsági rátája, az jó jel lenne, de ehhez érdemi születésszám-növekedés kellene.)
A 65 év felettiek adják a teljes népesség több mint 18 százalékát, az aktív korúakhoz viszonyított eltartottsági rátájuk ennél közel 10 százalékponttal magasabb (27,2 százalékos). Tíz évvel ezelőtt még 16 százalék alatt volt az idősek aránya, a rendszerváltáskor pedig még alacsonyabb volt. Az elöregedés miatt növekvő ütemben fog emelkedni a következő tíz évben az eltartottsági rátájuk, ennek jelei már most láthatók.
Mindezek eredményeképp az öregedési index (az idős népesség aránya a gyermekkorúhoz viszonyítva) 126 százalékra emelkedett. Az index 2006-ban haladta meg a 100 százalékot, és az ütem itt is gyorsuló; 2000-ben még több volt a gyermek az időskorúnál, akkor 90 százalékhoz közel volt az index.
Habár a fiatalok létszámának csökkenése miatt kevesebb gyermekről kell gondoskodnia a társadalomnak (így csökken az eltartottsági rátájuk), ez hosszú távon kedvezőtlen, hiszen egy-két évtized múlva gyakorlatilag nem lesz dolgozó, aki eltartsa az egyre növekvő idős népességet. Tíz év múlva, amikorra a Ratkó-gyerekek már mind nyugdíjban lesznek, 22 százalék felett lehet az idős népesség aránya, ami esetükben 33 százalék feletti eltartottsági rátát eredményez.


Ha nem történik változás, akkor 2040 után várható az igazi baj, hiszen addigra már a hetvenes évek második felében született ,,Ratkó-unokák" jó része se lesz aktív. A demográfiai katasztrófát akkor lehetne elkerülni, ha a következő öt-tíz évben robbanásszerűen növekedne a születésszám, ezek a gyerekek 2040-re válnának aktív korúvá. Ha a fordulat késne, akkor egyszerre terheli meg az ellátórendszert a gyerekek létszámának esetleges növekedése és a nyugdíjba vonulási boom - hacsak nem emelik meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt, vagy a Magyarországról való kivándorlási hullám nem fordul át bevándorlásivá. Erre azonban kevés az esély.
(vg)
Bal-Rad komm: “...vagy a Magyarországról való kivándorlási hullám nem fordul át bevándorlásivá..."
Reméljük, hogy a NEM KÍVÁNATOS BEVÁNDORLÁST ELKERÜLHETJÜK!
“...21,6 százalék a gyermekkorúak aránya, ami a rendszerváltáskor mért csaknem egyharmados szinthez képest óriási csökkenés..."
-Íme az utóbbi negyed évszázad demográfiai pusztítása! AMI MEGHATÁROZZA MAGYARORSZÁG JÖVŐJÉT!
Egy kilátástalanságba és reménytelenségbe taszított nép “öngyilkosságba" kergetése. Hiszen a katasztrofális helyzetre ez egy adható válasz volt. A KÖNNYEBB TÚLÉLÉS REMÉNYÉBEN kevesebb gyerek vállalása. Csakhogy túlélésről még egyáltalán nem beszélhetünk! Nagyon nem! Kiváltképp akkor nem, ha a Magyarországon születettek nem kívánatos arányeltolódását vesszük figyelembe!
A magyarság jelezte és jelzi: NEM KÍVÁN ÁLDOZATOKAT VÁLLALNI/HOZNI A RÁ/NEKI CSAK BALSORSOT SZÁNÓ ÚJ NEMMZETTHY ELIT (legyen az liberális vagy konzervatív) URALMÁNAK FENNTARTÁSÁÉRT! Inkább kihal!
Rosszul teszi! Ez az elit túl fogja élni, szolgái pedig lesznek! NEM MAGYAROK!
A MAGYARSÁG JÖVŐJÉT EGYSZERŰEN ELRABOLTÁK-ELADTÁK!

Képtalálat a következőre: ,,politikusbűnözők-kép"

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTeUwaM2KKb6Be-_gDrDj5CgtIFd FRPJYQczL14GqNKXv71JtB5UQ

Felelős? Az természetesen nincs! NEM VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET!

http://www.balrad.com/2016/04/18/a-kihalas-szelen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: reménytelenségbe, politikusbűnözők, nyugdíjkorhatárt, arányeltolódását, százalékponttal, robbanásszerűen, cgtifdfrpjyqczl, magyarországról, ellátórendszert, gengszterváltás, gyermekkorúhoz, magyarországon, bevándorlásivá, katasztrófához, fenntartásáért, katasztrofális, öngyilkosságba, eltartottsági, tagadhatatlan, társadalomnak, lakosságcsere, természetesen, eredményeképp, gyermekkorúak, gyakorlatilag, elkerülhetjük, születésszám, bevándorlást, meghatározza, katasztrófát, magyarország, viszonyított, statisztikai, kivándorlási, betelepítése, felelősséget, gengszterváltás összes, fiatalok kivándorlása, invazív fajok, kihalás szélén, demográfiai katasztrófához, idősek együttes, gyermekkorú népesség, utóbbi években, népességen belül, rendszerváltáskor pedig, eltartottsági rátán, gyermekkorúak aránya, rendszerváltáskor mért, gyermekek aránya, teljes népesség, aktív korúakhoz, Központi Statisztikai Hivatal, KÍVÁNATOS BEVÁNDORLÁST ELKERÜLHETJÜK, MEGHATÁROZZA MAGYARORSZÁG JÖVŐJÉT, KÖNNYEBB TÚLÉLÉS REMÉNYÉBEN, KÍVÁN ÁLDOZATOKAT VÁLLALNI, HOZNI RÁ, NEKI CSAK BALSORSOT SZÁNÓ ÚJ NEMMZETTHY ELIT, URALMÁNAK FENNTARTÁSÁÉRT, MAGYARSÁG JÖVŐJÉT EGYSZERŰEN ELRABOLTÁK-ELADTÁK, VÁLLALJUK FELELŐSSÉGET,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png férfi  A másik dolog,  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete István - Akác  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Sose bánj semmit  A sors  Egy bizonyos határt  Németh László tollából  Png nő  Nevem  Idő  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyon különös  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Alázat  Julian Brass gondolata  Png virág  Minden harmadik...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Csak a fogyatkozás látható  Nem tudhatod  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Németh László tollából  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png kislány  képre írva  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Fekete-erdő desszert  A boldog családok mind hasonló...  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  Albert Einsteinről  Png kutya  Akarat  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Irgalom és ítélet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Png cica  Julian Brass gondolata  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png ház  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fehér virág  Kaffka_Margit  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nem méltó hozzád  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép... 
Bejegyzés Címkék
gengszterváltás összes, fiatalok kivándorlása, invazív fajok, kihalás szélén, demográfiai katasztrófához, idősek együttes, gyermekkorú népesség, utóbbi években, népességen belül, rendszerváltáskor pedig, eltartottsági rátán, gyermekkorúak aránya, rendszerváltáskor mért, gyermekek aránya, teljes népesség, aktív korúakhoz, idősek aránya, elöregedés miatt, eltartottsági rátájuk, öregedési index, idős népesség, gyermekkorúhoz viszonyítva, index 2006-ban, fiatalok létszámának, egyre növekvő, hetvenes évek, demográfiai katasztrófát, következő öt-tíz, gyerekek 2040-re, fordulat késne, gyerekek létszámának, nyugdíjba vonulási, utóbbi negyed, katasztrofális helyzetre, adható válasz, magyarság jelezte, liberális vagy, természetesen nincs, reménytelenségbe, politikusbűnözők, nyugdíjkorhatárt, arányeltolódását, százalékponttal, robbanásszerűen, cgtifdfrpjyqczl, magyarországról, ellátórendszert, gengszterváltás, gyermekkorúhoz, magyarországon, bevándorlásivá, katasztrófához, fenntartásáért, katasztrofális, öngyilkosságba, eltartottsági, tagadhatatlan, társadalomnak, lakosságcsere, természetesen, eredményeképp, gyermekkorúak, gyakorlatilag, elkerülhetjük, születésszám, bevándorlást, meghatározza, katasztrófát, magyarország, viszonyított, statisztikai, kivándorlási, betelepítése, felelősséget, beszélhetünk, gondoskodnia, kivándorlása, időskorúnál, megfordítsa, születettek, demográfiai, katasztrófa, létszámának, százalékhoz, egyharmados, viszonyítva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.